torsdag 2 januari 2014

SF TO LA ROADTRIP - CARINA

Hello (igen med ca 15min mellanrum)

Eftersom jag varit så efter med att blogga de senaste veckorna kommer många inlägg på samma gång!

Den 30e dec lämnade vi San Francisco och hyrde en bild för att bila längst Pacific coast (västkusten) på Highway 1. Gud så vackert det va! Eftersom att vi var 5 tjejer med alla två väskor var kunde vi inte hyra en normal bil, så vi fick en minvan haha. Ja den va ju mysig men man hade ju önskat till nästa gång att man hade en cab! Det tog ca 10h, med stopp osv och för att låta klyschig, vi hade tur med vädret! haha. Om ni får chansen gör detta! Vi fick även se valar på avstånd ;)

Vi kom fram på kvällen den 30e och checkade in på vårt hotell i Santa Monica, precis bredvid Santa Monica Pier, så det kunde man ju inte klaga på hehe!














Igår var det ju nyår! Sanna som jag reser med har en barndomskompis som bor här i LA och vi fick följa med henne på nyårsfest hos hennes kompis. Vi var i en superfräsch lägenhet i Santa Monica, dock verkade det va couples party så var väl lite udda då. Hade det riktigt kul men det verkar som att det blev lite för många fireball shots för vissa utav oss och ligger därmed inne på hotellet idag och bara slappar, hehe.

Imorgon drar vi till Universal studios och på fredag har vi bokat en såndär superturistig busstur som ska ta oss till alla turistattraktioner, hollywoodskylten, walk of fame, sunset strip, the grove osv you name it! Vi köpte liksom the big deal turen... dyrt tyvärr men det är tydligen knepigt och tar jäkligt lång tid här om man ska ta sig runt med buss osv.











  GOTT NYTT ÅR!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar